HomeFeaturedFocusVIDEO: Xiaomi Redmi Note 7 trimis in spatiu cu un balon meteorologic

VIDEO: Xiaomi Redmi Note 7 trimis in spatiu cu un balon meteorologic

Redmi Note 7 spatiu

Bine, nu sunt foarte sigur dacă se consideră spațiu o altitudine de peste 35.000 metri, dar este o discuție științifică ce nu știrbește deloc din isprava lui Xiaomi Redmi Note 7. După ce au încercat să ne convingă de rezistența acestui terminal sub diferite forme, care de care mai inedite, iată că cei de la Xiaomi au parte de o adevărată demonstrație în acest sens. Clipurile în care oficiali ai companiei spărgeau nuci cu ecranul dispozitivului sau îi foloseau display-ul pe post de tocător (faceți o căutare pe site după numele telefonului dacă vreți să le vedeți), au fost doar un preambul al acestei ultime isprăvi.

Un Redmi Note 7 a fost legat de un balon meteorologic și trimis în spațiu. A urcat până la peste 35.000 metri, a realizat câteva fotografii ale planetei noastre de la acea înălțime, a funcționat la -58 grade Celsius și, ca un fel ce cireașă de pe tort, a supraviețuit căderii (pare să fi fost cumva protejat de un soi de șasiu). Asta da demonstrație de rezistență! Dacă chiar a fost făcută pe bune…

Redmi Note 7 spatiu

Da, știu, sunt Toma Necredinciosul, dar parcă nu m-a lămurit pe deplin acest clip. Așa că chiar vă sfătuiesc să îl urmăriți și să îmi spuneți dacă pe voi vă convinge.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep