HomeFeaturedFocusSpecificatii tehnice pentru Realme X si Realme X Lite de la Oppo

Specificatii tehnice pentru Realme X si Realme X Lite de la Oppo

Realme X Lite

Cele două terminale care par destul de aproape de anunțul oficial, au fost certificate la TENAA in scopul vânzării pe piața din China. Ocazie cu care au ieșit la iveală majoritatea specificatiilor tehnice ale lui Realme X si Realme X Lite. Au mai existat zvonuri și informații despre Realme X, dar era un amaglam de caracteristici adunate de la ambele terminale. Odată cu certificarea TENAA s-a făcut și lumină asupra acestui subiect și am aflat că de fapt Oppo pregătește și o versiune Lite.

Realme X este construit în jurul unui display AMOLED de 6,5 inchi, rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli). Nu are notch, iar camera frontală iese la iveală prin intermediul unui mecanism pop-up, atunci când este nevoie de ea. Senzorul acesteia are o rezoluție de 16 megapixeli. Cititorul de amprentă este și el integrat în ecran.

La interior avem o combinație de chipset cu procesor octa-core de 2,2 GHz (producător nespecificat) cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare ce nu este foarte clară.

Sistemul dual camera de pe spate este compus dintr-un senzor principal de 48 megapixeli și unul de adâncime de 5 megapixeli. Capacitatea acumulatorului va fi de 3680 mAh.

Varianta Lite este ceva mai mică, cu un display de 6,3 inchi, cu aceeași rezoluție). De această dată camera frontală (de 25 megapixeli), este găzduită de un notch, iar senzorul de amprentă s-a mutat pe spatele terminalului. Realme X Lite are același chipset, memorie RAM de 4 GB sau de 6 GB și o capacitate internă de stocare ce poate fi de 64 GB sau de 128 GB.

Și sistemul dual camera de pe spate diferă, fiind acum format dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Și acumulatorul este mai mare, având o capacitate de 3960 mAh.

Configurațiile sunt destul de ciudate. Se pare că Realme X este ceva mai spectaculos ca și design, în timp ce varianta Lite (care se mai numește și Youth Edition) vine totuși cu o versiune mai puternică din punct de vedere hardware. Să așteptăm totuși o confirmare că informațiile au fost sintetizare corect, pentru că eu încă am câteva semne de întrebare.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep