HomeMobileAndroidSpotify lanseaza versiunea Lite de Android in 36 de tari

Spotify lanseaza versiunea Lite de Android in 36 de tari

Spotify-LiteSpotify-Lite-2

Spotify a lansat o versiune Lite de Android, aproape identică cu versiunea clasică, doar că este optimizată pentru reducerea consumului de date precum și cu capacitate de stocare limitată. Pentru că este construită pentru acele piețe unde traficul de date nu este la fel de generos ca în Europa și/sau SUA, Spotify Lite permite în primul rând schimbarea calității audio și aduce detalii despre traficul generat de fiecare melodie în parte.

Spotify-Lite-6Spotify-Lite-8

Tot din aplicație se poate seta un nivel maxim de consum de date – am înțeles că acum nu e posibil să se seteze data de început și sfârșit a perioadei de măsurare în ideea că utilizatorii doresc să o sincronizeze cu cea a perioadei de facturare. Tot direct din interfață se poate controla cache-ul și șterge melodiile descărcate pentru a putea elibera rapid din spațiu.

Față de versiunea clasică de Spotify, varianta Lite nu are nici partea de Song Radio și nici Sleep Timer și dacă o luați la bani mărunți veți mai găsi și alte lipsuri – justificate dacă ne gândim că versiunea Lite este făcută să funcționeze pe aparate cu configurații hardware mai slabe și în condiții în care traficul de date este o problemă.

Țările în care Spotify Lite este disponibilă sunt: Algeria, Argentina, Bahrain, Brazil, Bolivia, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, Dominican Republic, Ecuador, Egypt, El Salvador, Guatemala, Honduras, India, Indonesia, Jordan, Kuwait, Lebanon, Malaysia, Mexico, Morocco, Nicaragua, Oman, Panama, Paraguay, Peru, Philippines, Qatar, Saudi Arabia, South Africa, Tunisia, United Arab Emirates, Uruguay și Vietnam.

Nu apare în Play Store-ul de România, însă dacă vreți cu adevărat să o găsiți și să o instalați, sunt soluții. Link-ul oficial de download pentru Spotify Lite din Play Store este aici.

Mă gândesc că unora dintre voi o să le fie de folos informația asta.

via XDA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep