HomeFeaturedFocusVivo Y15 listat oficial, mid-range supraevaluat

Vivo Y15 listat oficial, mid-range supraevaluat

Vivo Y15

Vivo aduce pe piață un nou telefon di partea de jos a categoriei mid-range. Vivo Y15 pare să aibă un preț cam mare pentru ceea ce are de oferit, lăsând loc de suficient de mult pentru alternative ceva mai atractive de la alți producători. Mai ales pe piețele asiatice, acolo unde a fost lansat acest model. Să vedem împreună ce are de oferit Vivo Y15 pentru un preț de aproximativ 230 dolari.

Vivo Y15

Terminalul este construit în jurul unei combinații de chipset MediaTek Helio P22 cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Ecranul este de 6,35 inchi și are rezoluție HD+. Este prevăzut cu un notch în formă de picătură, care ascunde o cameră foto frontală de 16 megapixeli.

Pe spate găsim un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 13 megapixeli, unul wide-angle de 8 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. Sincer nu prea mă impresionează numărul de senzori, ci mai degrabă calitatea acestora, de aceea nu cred că acest sistem foto poate fi un argument în favoarea lui Vivo Y15. Însă acumulatorul de 5000 mAh, chiar și fără încărcare rapidă, este un avantaj al acestui telefon, care mai spală din impresia de supra-evaluare pe care o lasă Y15.

Senzorul pentru citirea amprentei digitale este plasat pe spate, iar sistemul de operare este un Android 9.0 Pie.

Rămân cu impresia că lista de specificații nu justifică prețul cerut și că este loc de alternative mai interesante, mai ales pe piețele asiatice, acolo unde telefonul este deja disponibil (dar nu mai apare pe stoc).

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep