HomeFeaturedFocusRedmi K20 Pro prezentat oficial, noul flagship al acestui brand

Redmi K20 Pro prezentat oficial, noul flagship al acestui brand

Redmi K20 Pro

A văzut lumina zilei și Redmi K20 Pro, un alt terminal care a fost subiectul multor zvonuri și leak-uri. Se confirmă mare parte din acestea și avem de-a face cu noul flagship al acestui brand care aparține celor de la Xiaomi (chiar dacă câteodată li se pare interesant să insiste pe faptul că Redmi este acum o companie total independentă).

Redmi K20 Pro

Redmi K20 Pro, supranumit și Flagship Killer 2.0 (ar trebui ca Xiaomi să plătească o taxă de copyright către OnePlus) este construit în jurul platformei de top Qualcomm Snapdragon 855. Nu este singura trăsătură de adevărat vârf de gamă. Avem un display Super AMOLED full, cu margini foarte înguste (6,39 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli), care integrează cititorul de amprentă și nu este deranjat de orificii sau notch-uri.

Camera frontală, cu rezoluție de 20 megapixeli, este integrată într-un mecanism de tip pop-up. Pe spate avem un sistem de trei camere, cu un senzor principal de 48 megapixeli de la Sony, unul ultra-wide de 13 megapixeli și unul telephoto de 8 megapixeli, capabil de un zoom optic 2x.

La nivel de memorii, există variante pentru toate gusturile. De la 6 GB de RAM cu 64 GB memorie internă, până la 8 GB de memorie RAM cu 256 GB capacitate internă de stocare. Cu încă două versiuni intermediare, cu memorie internă de 128 GB și memorie RAM de 6 GB sau de 8 GB.

Lista cu specificații tehnice ale lui Redmi K20 Pro este completată de un acumulator de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă (27W), de o protecție DCI-P3 și de un sistem de operare Android 9.0 Pie cu MIUI 10 peste el.

Redmi K20 Pro

Prețurile pentru Redmi K20 Pro încep, în funcție de versiune, de la aproximativ 360 dolari și ajung până la 430 dolari. Sună destul de bine pentru ce specificații tehnice sunt puse pe masă. Telefonul va fi disponibil de săptămâna viitoare.

Există și o versiune simplă de Redmi K20 (fără Pro). Păstrează o mare parte din trăsăturile fratelui mai puternic, dar umblă la chipset, acolo unde se bazează pe un Snapdragon 730. În rest, diferențele sunt nesemnificative, așa că rămânem cu impresia bună făcută de vârful de gamă K20 Pro.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep