HomeFeaturedFocusVivo Z5x prezentat oficial, un nou mid-range modern

Vivo Z5x prezentat oficial, un nou mid-range modern

Vivo Z5x

Acum câteva zile a văzut lumina zilei la modul oficial și Vivo Z5x, după o perioadă de zvonuri și leak-uri. Este un mid-range modern, cu preț decent și specificații tehnice peste medie și câteva argumente solide. Mai rămâne ca el să fie disponibil pe un număr cât mai mare de piețe, pentru că Vivo iese destul de greu din Asia. Însă, spun unele voci, problemele pe care le are Huawei cu Google, ar putea deschide oportunități pentru alți producători chinezi. Așa că nu se știe niciodată.

Aspectul modern al lui Vivo Z5x vine nu doar din construcția de sticlă glossy și din gama de culori vii, ci mai ales din ecranul cu margini foarte înguste, prevăzut cu un orificiu pentru camera foto frontală. O premieră pentru compania chineză. Ecranul are o diagonală de 6,53 inchi și o rezoluție de 2340 x 1080 pixeli, iar camera frontală este de 16 megapixeli.

La interior avem un chipset Qualcomm Snapdragon 710, iar la nivel de memorii se disting mai multe variante: cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă, cu 6 GB de RAM și aceeași stocare de 64 GB, cu 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB și cea de top cu 8 GB de RAM și capacitate de stocare de 128 GB. Prețurile pleacă de la aproximativ 180 dolari și ajung până la 290 dolari, în funcție de variantă.

Pe spate avem cititorul de amprentă, dar și un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 16 megapixeli. Al doilea, ultra-wide, este de 8 megapixeli, iar cel de adâncime este de 2 megapixeli.

Unul dintre argumentele majore în favoarea acestui terminal este acumulatorul. Are o capacitate de 5000 mAh (cu mult peste medie) și oferă suport pentru încărcarea rapidă (18W).

Sistemul de operare este Android 9.0 Pie, cu interfața Vivo (Funtouch 9) peste el. Vivo Z5x va deveni disponibil peste trei zile.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep