HomeFeaturedFocusVodafone activeaza 5G in Bucuresti

Vodafone activeaza 5G in Bucuresti

Vodafone România activează primele stații radio 5G în rețeaua sa mobilă Supernet™ 5G și permite românilor să aibă acces la specificațiile extraordinare ale acestei tehnologii de ultimă generație.

Vodafone România a anunțat că a pornit activarea primelor stații radio 5G în rețeaua mobilă Supernet™ 5G și permite românilor să aibă acces la specificațiile extraordinare ale acestei tehnologii de ultimă generație, odată ce primele aparate vor fi disponibile comercial.

În acest moment sunt anunțate mai multe dispozitive 5G (Samsung Galaxy S10 5G, OnePlus 7 Pro 5G), niciunul nu este încă disponibil la nivel comercial. Când acestea vor fi disponibile, clienții Vodafone vor putea să și le înroleze în 5G. De altfel, cei care sunt interesați să facă parte din primul val sunt invitați să se înregistreze pe www.vodafone.ro.

“Suntem mândri să fim prima rețea din țară care oferă românilor cele mai noi tehnologii din lume. Vodafone continuă istoria de 22 de ani în România alături de oameni, de companii și de alți actori sociali și economici. Prin această lansare, ne continuăm misiunea de a conecta pentru un viitor mai bun, facilitând în fiecare zi o societate digitală performantă pentru România. Compania noastră își menține angajamentul de a contribui pe deplin la strategia digitală a țării într-o eră în care persoanele și dispozitivele sunt interconectate și unde încrederea este la fel de importantă ca viteza. Vodafone va continua să-și consolideze poziția de lider în ceea ce privește rețeaua și să rămână partenerul preferat al societății și al economiei când este vorba despre inovație și tehnologie de ultimă generație pentru un viitor interconectat mai bun”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO, Vodafone România.

În acest moment 5G este activă în zonele aglomerate din București și se va extinde și în alte orașe până la finalul anului 2019.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep