HomeFeaturedFocusApple cheama in service modele MacBook Pro 15 (2015-2017) Retina Display pentru...

Apple cheama in service modele MacBook Pro 15 (2015-2017) Retina Display pentru probleme legate de baterie

Apple recheamă în service modelele 2015-2017 de MacBook Pro 15inci Retina Display pentru că bateriile lor se pot aprinde.

Apple a lansat un program de recall pentru variantele 2015-2017 de MacBook Pro 15 inci Retina Display pentru că e posibil ca bateriile lor să ia foc. Deși Apple spune că un număr limitat de produse sunt supuse acestui risc (cele vândute între septembrie 2015 și februarie 2017), eu vă recomand să intrați pe site la Apple și să vă verificați laptop-ul în caz că aveți un MacBook Pro de 15 inci fabricat în perioada specificată.

Dacă modelul vostru face parte din seria ce intră în recall, atunci o să primiți o baterie nouă, pe gratis – chestie care nu e chiar un lucru rău, probabil vă scutește de vreo 150 EUR. Singurul lucru negativ este că va trebui să trimiteți laptop-ul în service-ul Apple și asta înseamnă nu doar că rămâneți fără el cam două săptămâni ci și că va trebui să faceți backup la tot ce e important pe el și să îl resetați înainte de a-l trimite. Aveți mare grijă să nu rămână pe el poze sau documente importante.

Ca fapt divers, nu e prima dată când se întâmplă asta, în trecut modelele MacBook Pro de 13 inci (cele din 2016) s-au aflat într-o situație similară.

Deocamdată Apple nu a dat nicio explicație oficială pentru motivul care stă în spatele încălzirii excesive și a posibilității de explozie. Nu că ne-am fi așteptat ca o companie ”deschisă” cum e Apple să aibă grijă de clienții săi.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep