HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Band 4: un milion de unitati vandute in opt zile

Xiaomi Mi Band 4: un milion de unitati vandute in opt zile

Mi Smart Band 4

Compania chineză vrea să ne convingă de faptul că Xiaomi Mi Band 4 este un produs foarte bine primit de public. Așa că oferă câteva informații despre vânzările care au urmat lansării oficiale. În primele opt zile din momentul în care brățara de fitness a devenit disponibilă, s-au vândult nu mai puțin de un milion de unități.

Pe de o parte, cifrele pot fi reale. Până la urmă vorbim de un produs cu un preț extrem de mic (varianta de bază pornește de la aproximativ 25 dolari), dar în același timp complet. Mi Band 4 vine cu un display mai mare, cu o autonomie mai bună și, poate cel mai important, cu o mai bună monitorizare a activităților sportive. Sunt și câteva funcții inedite, așa că nu ar trebui să surprindă prea mult un comportament bun în vânzări.

Pe de altă parte, produsul va ajunge în curând și pe piețele europene, acolo unde va purta numele de Mi Smart Band 4, așa că orice reclamă pozitivă ajută din plin. Prețurile vor mai crește puțin, din cauza taxelor impuse de Uniunea Europeană, însă chiar și așa, Smart Band 4 va fi în continuare un produs atractiv. Varianta de bază va costa 21 de euro, în timp ce versiunea cu NFC va avea un preț de 30 euro.

Lansarea lui Mi Smart Band 4 pentru Europa va avea loc pe 26 iunie. Din acel moment brățara va fi disponibilă în toate locațiile în care Xiaomi are un magazin fizic. Teoretic și în România! S-o vedem și să vedem și la ce prețuri va fi vândută.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep