HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Motorola One Action

Cateva detalii tehnice despre Motorola One Action

Motorola One Action

Un nou terminal din această familie se arată la orizont și pare destul de aproape de lansarea oficială. Este vorba despre Motorola One Action, un fel de frate mai mic al lui Motorola One Vision despre care am vorbit pe îndelete (a se citi review) cu câteva zile în urmă. Frate mai mic, despre care se spune că va fi și mai accesibil ca preț, dar care surprinde cu câteva detalii.

Motorola One Action va păstra de la fratele său același display de 6,3 inchi și rezoluție fullHD+ cu aspect 21:9 și același chipset Exynos 9609, precum și acumulatorul de 3500 mAh. În plus, se aseamănă foarte mult și din punct de vedere fizic.

Motorola One Action

Elementul care le diferențiază fizic fără echivoc este prezența celui de-al treilea senzor foto pe partea din spate. Motorola One Action va avea trei camere foto, cu un senzor principal de 12,6 megapixeli. Aceeași rezoluție se pare că o va avea și camera frontală, integrată într-un orificiu circular în partea stângă-sus a ecranului.

La nivel de memorii, telefonul va avea trei variante. Una cu 3 GB de RAM și 32 GB memorie internă, una cu 4 GB memorie RAM și stocare de 64 GB și una cu 4 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Tot pe spate se vede și cititorul de amprentă digitală.

Nu îmi dau seama de unde vine Action-ul din denumire, care este caracteristica ce îl recomandă. Probabil că vom afla în momentul anunțului oficial.

via 91mobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep