HomeFeaturedFocusHonor 20 Pro primeste certificarea Google Play, probabil ca va deveni disponibil...

Honor 20 Pro primeste certificarea Google Play, probabil ca va deveni disponibil la nivel global

Honor 20 Pro

Anunțat la doar câteva zile după ce Departamentul de Comerț al Statelor Unite a interzis companiilor americane să vândă hardware și software către Huawei, modelul Honor 20 Pro a fost prima victimă a acestui embargo. Însă lucrurile par să se rezolve și, la câteva zile după modelul Honor 20, iată că și versiunea 20 Pro primește certificarea Google Play.

Acest lucru se traduce printr-o disponibilitate globală iminentă. Honor 20 a devenit disponibil pe piețele occidentale la câteva zile după ce a apărut pe lista cu dispozitive certificate Google Play. Acum și Honor 20 Pro apare pe această listă, așa că mă aștept să devină în scurt timp disponibil și în Europa.

În mod oarecum ciudat, listingul Google Play a scos la iveală și o denumire alternativă pentru modelul Honor 20 Pro. S-ar putea ca pe unele piețe acesta să se vândă sub numele de Huawei Nova 5T Pro, la fel cum denumirea alternativă pentru Honor 20 ar putea fi Huawei Nova 5T.

Până la urmă este mai puțin interesantă denumirea. Important este ca dispozitivele Huawei să ajungă pe piețele occidentale, să ajungă în Europa, să ajungă și pe piața din România. Competiția pe piața de smartphone este benefică și utilizatorul final are numai de câștigat de pe urma ei.

via xdaDevelopers

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep