HomeFeaturedFocusSamsung lanseaza un concurs de design pe zona de mobile, cu premii...

Samsung lanseaza un concurs de design pe zona de mobile, cu premii de 40.000 de dolari. Cine poate participa?

Samsung concurs design

Împreună cu publicația Deezen, compania coreeană lansează o provocare tuturor designerilor (amatori sau profesioniști). Samsung vrea să inoveze din punctul de vedere al designului pe zona de dispozitive mobile și wearables. Și în acest sens, compania este dispusă să acorde premii de 40.000 dolari cash, plus deplasări în Marea Britanie și Statele Unite pentru finaliștii selectați.

La acest concurs, care poartă denumirea de Samsung Mobile Design Competition 2019, pot participa toți designerii care sunt capabili să își prezinte câteva lucrări anterioare. De asemenea, trebuie ca participantul individual, sau reprezentantul unei echipe de designeri să fie capabil să prezinte lucrarea sa în fața unui juriu de vorbitori de engleză.

Sunt două categorii pe care le propune compania coreeană. Competiția Next Mobile + își propune să evidențieze cele mai inedite propuneri de accesorii pentru telefoane smart, tablete și dispozitive wearable, iar categoria Next Mobile Wallpaper Paradigm dorește să recompenseze cele mai inedite propuneri de wallpaper-e pentru dispozitivele respective.

Participarea la această competiție este gratuită. Premiile pentru fiecare dintre cele două categorii sunt: 10.000 dolari premiul 1, 5.000 dolari premiul 2, 3.000 dolari premiul trei și câte 1.000 dolari pentru locurile patru și cinci. În plus, cei cinci finaliști vor avea suportată de către Samsung deplasarea la Londra între 24 și 26 septembrie 2019, pentru a-și prezenta lucrările, iar primii trei din fiecare categorie vor primi cadou și deplasarea la Samsung Developer Conference în San Jose, Statele Unite, între 28 și 31 octombrie 2019, pentru a fi premiați în fața unei audiențe.

Mai multe detalii despre cum se poate participa la acest concurs și care sunt condițiile de participare, găsiți în linkul sursă.

via Samsung Mobile Design Competition 2019

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep