HomeFeaturedFocusHuawei lanseaza MediaPad M6 cu ecran de 8 sau de 10 inchi

Huawei lanseaza MediaPad M6 cu ecran de 8 sau de 10 inchi

Huawei MediaPad M6

Dincolo de familia de telefoane Huawei Nova 5, producătorul chinez a prezentat și două tablete din seria MediaPad M6. Nu îmi dau seama cât succes mai are această categorie de produse, care par tot mai puțin prezente din gospodăriile utilizatorilor, însă trebuie să recunosc că cele două tablete lansate astăzi de Huawei arată foarte bine, cel puțin pe hârtie.

Sunt două diferențe majore între cele două versiuni de Huawei MediaPad M6. Una ține de ecran, prima versiune având diagonală de 10,6 inchi, cea de-a doua de 8,4 inchi. Evident, diferă și capacitatea acumulatorilor. 7500 mAh, respectiv 6100 mAh au cei doi acumulatori. În rest, detaliile tehnice sunt identice.

Rezoluția ecranului este de 2560 x 1600 pixeli, chipset-ul este un Kirin 980, memoria RAM este de 4 GB. Fiecare tabletă are versiune cu 64 GB de memorie internă, sau 128 GB. Camera foto de pe spate este de 13 megapixeli, cea frontală este de 8 megapixeli.

Ambele au un sistem de patru difuzoare realizat în colaborare cu Harman Kardon, semn că se pune destul de mult accent pe consumul de conținut multimedia. Unde este într-adevăr o zonă prosperă pentru tablete.

Pot fi adăugate și accesorii dedicate, cel mai notabil fiind o tastatură cover.

Huawei MediaPad M6

Prețurile încep de la 335 dolari și ajung până la 510 dolari pentru varianta de 10,8 inchi, în funcție de memorie și conectivitate (WiFi cu sau fără 4G). Pentru Huawei MediaPad M6 de 8,4 inchi, prețurile merg de la 290 dolari până la 390 dolari.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep