HomeFeaturedFocusHuawei Nova 5 Pro, Nova 5 si Nova 5i prezentate oficial

Huawei Nova 5 Pro, Nova 5 si Nova 5i prezentate oficial

Huawei Nova 5 Pro
Huawei Nova 5 Pro

Familia Nova 5 de la Huawei a fost prezentată oficial în cadrul unui eveniment de amploare și pare să fie destul de numeroasă. Trei modele au văzut lumina zilei: Huawei Nova 5 Pro, Nova 5 și Nova 5i, telefoane care încearcă să se plaseze la limita dintre mid-range și high-end, oferind un raport preț/specificații destul de atractiv.

Pentru a liniști spiritele încă din start, toate telefoanele au Android 9.0 Pie cu noua interfață EMUI 9.1 peste, chiar dacă acest aspect nu a fost prea detaliat. Probabil că oficialii Huawei au încercat să evite subiectul destul de fierbinte al momentului (interdicția de a mai folosi aplicațiile Google), despre care chiar nu s-a vehiculat absolut nicio informație.

Revenind la terminalele noastre, cel mai puternic dintre ele (și cel mai spectaculos) este fără îndoială Huawei Nova 5 Pro. Ca o scurtă paranteză, numele Nova este scris cu literă mică, însă mă enervează de mor acest lucru și prefer să îl scriu cu literă mare.

Telefonul este construit în jurul platformei de top Kirin 980 și este echipat cu un display OLED de 6,39 inchi, ce integrează cititorul de amprentă digitală și este prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală. Rezoluția ecranului este fullHD+. Memoria RAM este de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare poate fi de 128 GB sau de 256 GB. Configurație de flagship!

Pe spate găsim un sistem de patru camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli, unul ultra-wide de 16 megapixeli, unul de adâncime de 2 megapixeli și unul macro, tot de 2 megapixeli. Mă văd nevoit să repet teoria mea cu numărul de camere, care nu dă obligatoriu și calitatea pozelor. Pe de altă parte, Huawei are de partea sa experiența Leica și poziția numarul unu în topuri în ceea ce privește calitatea pozelor realizate cu un telefon. Camera frontală este de 32 megapixeli.

Un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 40W completează lista de specificații tehnice pentru Huawei Nova 5 Pro. Prețurile sunt de aproximativ 385 euro și respectiv 440 euro, în funcție ce cantitatea de memorie.

Îmi place și că telefonul vine într-o gamă variată și interesantă de culori.

Huawei Nova 5 vine cu noul chipset Kirin 810 (octa-core până la 2,27 GHz) și vine într-o singură configurație de memorie, cu 8 GB de RAM și stocare de 128 GB. În rest este identic cu Huawei Nova 5 Pro.

Huawei Nova 5 Pro
Huawei Nova 5

Prețul este de aproximativ 385 euro.

Huawei Nova 5i face ceva mai multe schimbări. Trece la un chipset Kirin 710, mută senzorul de amprentă pe spate, schimbă ecranul cu unul IPS, camera frontală este acum integrată într-un orificiu. Nu mai are încărcare rapidă pentru acumulator, iar sistemul de patru camere de pe spate este acum 24 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP, iar camera frontală este de 24 megapixeli.

Huawei Nova 5 Pro
Huawei Nova 5i

Prețurile sunt de 260 euro sau 280 euro, în funcție de memorie.

Toate cele trei telefoane vor deveni disponibile în Asia în primă fază, încă de săptămâna viitoare.

via Weibo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep