HomeFeaturedFocusLG W10, LG W30 si LG W30 Pro prezentate oficial

LG W10, LG W30 si LG W30 Pro prezentate oficial

LG W30 Pro

Producătorul coreean lansează o nouă familie de smartphone. Au văzut lumina zilei la modul oficial modelele LG W10, LG W30 si LG W30 Pro. Sunt telefoane cu ecran mare, cu câteva linii de design cu influențe moderne, care vin la prețuri competitive, însă aceste prețuri mici se reflectă și în configurațiile dispozitivelor. Însă au o trăsătură comună binevenită, acumulatorul de 4000 mAh, care ar trebui să le confere o autonomie peste medie, mai ales că vorbim de configurații relativ modeste, care nu sunt caracterizate de un consum mare de energie.

Primul și cel mai ieftin dintre telefoane este LG W10. Este construit în jurul unei platforme MediaTek Helio P22 (procesor octa-core de 2,0 GHz), asortată cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB, ce poate fi extinsă prin microSD.

LG W10

Ecranul are o diagonală de 6,19 inchi și o rezoluție de 1520 x 720 pixeli. Este prevăzut cu un notch destul de lat, care găzduiește camera foto frontală de 8 megapixeli. Pe spate, LG W10 are un sistem dual camera cu un senzor principal de 13 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Tot pe spate găsim și cititorul de amprentă digitală.

LG W10 este deja disponibil pe Amazon (deocamdată în India) la un preț de aproximativ 115 euro, într-o versiune gri închis, dar și într-o variantă ce arată mult mai bine, denumită Tulip Purple.

LG W30 este ceva mai mare, cu un display de 6,26 inchi. Are și un look ceva mai modern, notch-ul frontal fiind de forma unei picături.

LG W30

Apare o diferență și pe spate, acolo unde găsim un sistem cu trei camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 12 megapixeli (Sony IMX486), cel de-al doilea este de 13 megapixeli, iar cel de adâncime este de 2 megapixeli.

Prețul lui LG W30 este de aproximativ 130 euro.

LG W30 Pro face un salt ceva mai măricel în față. Trece la un chipset Qualcomm Snapdragon 632 și la o memorie RAM de 4 GB. Are un display ușor mai mic, de 6,22 inchi, iar notch-ul în formă de picătură găzduiește acum o cameră foto de 16 megapixeli.

LG W30 Pro

Pe spate avem tot un sistem de trei camere, cu senzorul principal de 13 megapixeli, cel de-al doilea de 8 megapixeli și cel de adâncime de 5 megapixeli.

Prețul și perioada în care va deveni disponibil nu au fost date publicității. Sunt curios dacă cele trei terminale ajung și în Europa. Producătorul coreean a detaliat doar faptul că W30 și W30 Pro nu vor fi disponibile pe aceeași piață.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep