HomeFeaturedFocusVivo iQOO Neo listat pe site-ul companiei

Vivo iQOO Neo listat pe site-ul companiei

Vivo iQOO Neo

S-ar putea să fie doar o eroare de-a echipei de marketing, pentru că Vivo iQOO Neo nu a avut încă parte de o lansare oficială. Evenimentul este anunțat pentru 2 iulie. Cu toate acestea, terminalul apare pe site-ul oficial al companiei, însoțit de poze, preț, dar fără prea multe specificații tehnice.

Ca să lămurim rapid partea cu prețul, care cred că reprezintă o curiozitate pentru fani, cred că este o greșeală (poate chiar intenționată). Asta pentru că Vivo iQOO Neo este listat la un preț de aproximativ 1450 dolari, care este mult prea mare.

Vivo iQOO Neo

La nivel de specificații tehnice, deocamdată se știe că terminalul va fi construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 845 (vârful de gamă de anul trecut) și va fi echipat cu un acumulator de 4500 mAh. Pe spate se vede și un sistem de trei camere foto, dar deocamdată nu se cunosc alte detalii.

Ne rămân pozele, până la urmă singurul lucru palpabil din tot acest listing accidental. Vedem o versiune neagă, oarecum clasică (însă cu un model interesant pe spate), dar și una care arată mai bine, cu un albastru într-un degradeu spre roșu.

Probabil că vom afla mai multe detalii la momentul anunțului oficial. Atunci vom vedea și prețul real, care va decide dacă merită să ne entuziasmăm. Telefoanele Vivo pot fi accesate și din România, prin intermediul magazinelor online chinezești care fac livrări și în Europa.

via @/leaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep