HomeFeaturedFocusSony pare sa pregateasca un smartphone cu sase camere foto pe spate

Sony pare sa pregateasca un smartphone cu sase camere foto pe spate

Sony sase camere

Sunt informații incipiente care au ajuns în atenția opiniei publice pe căi neoficiale. Ele vorbesc despre un  viitor proiect al celor de la Sony, un telefon cu un sistem de șase camere foto pe partea din spate. Nu se știe care va fi rolul fiecăruia dintre acești senzori. Unele dintre supoziții vorbesc despre un senzor principal, unul telephoto, unul ultra-wide și unul de tip ToF. Dar mai rămân încă doi. Ce rol vor avea acești senzori, încă este un mister.

Sony sase camere

La fel cum este încă o necunoscută totală ce fel de rezultate va genera acest sistem de șase camere foto. Am văzut deja de mai multe ori că numărul de camere foto nu reprezintă o garanție a calității rezultatelor. Probabil că cei de la Sony o fac și din rațiuni de marketing, pentru că va fi o premieră mondială. Fotografia este doar o sugestie (una total nefericită, după părerea mea), nu trebuie luată de bună.

Și pentru ca lucrurile să fie și mai spectaculoase din acest punct de vedere, în partea din față vom avea un sistem dual camera. Vă dați seama că dacă acest proiect este real și va vedea la un moment dat lumina zilei, vom avea un smartphone cu un număr total de opt camere foto?

Asta cred că este principala rațiune din spatele acestui proiect: o expunere cât mai largă în media. La fel cum a fost și cazul lui Nokia 9 PureView, telefonul cu cinci camere foto pe partea din spate. L-ați văzut cumva în topurile DxOMark?

via Samsung News

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep