HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M40 prezentat oficial

Samsung Galaxy M40 prezentat oficial

Samsung Galaxy M40

Un nou mid-range de-al producătorului coreean și-a făcut apariția, aglomerând această nișă pe care par cel mai activi atât numele mari din industrie, cât și producătorii din linia a doua. Samsung Galaxy M40 se va descurca foarte bine în ofertele operatorilor, în primă fază cei din Asia, în frunte cu India. Nu s-a detaliat partea comercială, nu se știe dacă și când va ajunge și în Europa, dar telefonul pare croit pentru a fi vândut la pachet cu serviciile operatorilor.

Samsung Galaxy M40

Samsung Galaxy M40 este construit în jurul unui display de 6,3 inchi. Propune un aspect modern, cu orificiu pentru camera frontală (Display Infinity-O) și margini relativ subțiri. Arată chiar bine, mai ales că s-au ales niște culori interesante. Rezoluția este de 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:9).

În spatele ecranului găsim o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 675 (procesor octa-core de până la 2,0 GHz Kryo 460 Gold) cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB, ce poate fi extinsă prin microSD cu încă 1 TB. Slotul microSD este de tip hibrid, așa că un eventual card va anula al doilea SIM.

Samsung Galaxy M40

La nivel de abilități foto, pe partea din spate avem un sistem de trei camere. Senzorul principal este de 32 megapixeli. Al doilea este un ultra-wide de 8 megapixeli, iar cel de-al treilea senzor, de adâncime, are o rezoluție de 5 megapixeli. Tot pe spate avem și cititorul de amprentă digitală. Camera foto frontală este de 16 megapixeli.

Un sistem de operare Android 9.0 Pie cu One UI peste el, un acumulator cu o capacitate de 3500 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 15W, abilitățile Dolby Atmos și lipsa jack-ului de 3,5 mm sunt restul detaliilor care merită evidențiate.

Prețul pentru Samsung Galaxy M40 este de aproximativ 280 dolari, valabil pentru Asia. Vânzările încep pe 18 iunie. Chiar și cu taxele Uniunii Europene peste, mi se pare un preț destul de bun. În continuare cred că va beneficia de suport din partea operatorilor în cadrul ofertelor promoționale ale acestora.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep