HomeFeaturedFocusVideo: care sunt functiile noi din macOS Catalina

Video: care sunt functiile noi din macOS Catalina

Pe baza celui mai recent beta de macOS Catalina (10.15) 9to5mac a creat un material video în care trece în revistă cele mai interesante funcții.
Pe baza celui mai recent beta de macOS Catalina (10.15) 9to5mac a creat un material video în care trece în revistă cele mai interesante funcții.

Dacă vreți să vedeți ce aduce nou și interesant viitorul macOS 10.15, cu numele de cod Catalina, vă invit să urmăriți materialul video de mai jos realizat de 9to5mac pe baza celui mai recent beta al sistemului de operare Apple.

Ați văzut cum arată funcția dynamic wallpaper, noua aplicație de muzică ce înlocuiește iTunes, cea de Podcast, noua aplicație TV, Photos, Notes, Reminders, Screen Time plus opțiunile avansate pentru security & privacy.

Sidecar, opțiunea de extindere a desktop-ului pe un iPad din macOS Catalina.
Sidecar, opțiunea de extindere a desktop-ului pe un iPad din macOS 10.15 Catalina.

Sidecar este una dintre cele mai faine noutăți, chiar dacă aceiași funcționalitate exista deja de multă vreme prin intermediul unor aplicații terțe. Iar posibilitatea de rulare a aplicațiilor de iPad va fi interesantă, chiar dacă acum nu este funcțională.

macOS Catalina pare să fie un update interesant, așteptat deja cu foarte mare interes de fanii Apple.

Apropo, dacă vreți să testați beta-ul de macOS 10.15 Catalina, mergeți aici și înrolați-vă în programul de testare beta.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep