HomeFeaturedFocusVivo Y12 prezentat oficial, accente pe partea de autonomie

Vivo Y12 prezentat oficial, accente pe partea de autonomie

Vivo Y12

Cu un acumulator cu o capacitate de 5000 mAh, proaspăt anunțatul Vivo Y12 are un argument solid de vânzare în fața competitorilor. Autonomia, un subiect sensibil pentru utilizatorii de smartphone, va fi fără îndoială peste medie cu o asemenea baterie. Evident, telefonul prezintă și alte argumente, pe care o să le trecem foarte rapid în revistă.

Vine echipat cu un ecran de 6,35 inchi, cu rezoluție de 1544 x 720 pixeli, prevăzut cu un notch în formă de picătură. Marginile sunt suficient de înguste, aspectul rezultat fiind plăcut, dar parcă denumirea de Halo FullView pe care Vivo a găsit-o pare prea sforăitoare. Până la urmă nu avem nici măcar o rezoluție fullHD+, iar combinația este ceva destul de banal în ziua de azi, mai ales la telefoanele din China.

Vivo Y12

La interior, Vivo Y12 se bazează pe o combinație de chipset MediaTek Helio P20 cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Există și varianta cu 4 GB de RAM, dar doar 32 GB memorie internă. O modalitate ciudată de a le combina, care însă păstrează constant prețul, indiferent de versiune.

Pe partea din spate avem un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 13 megapixeli, unul ultra-wide de 8 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. Tot pe spate avem și cititorul de amprentă digitală. Camera frontală este de 8 megapixeli.

Vivo Y12 este deja disponibil pe Amazon, în două variante interesante de culoare (Aqua Blue și Burgundy Red) la un preț de aproximativ 180 dolari. Deocamdată în zona asiatică. Ce va fi mai departe, rămâne de văzut.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep