HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Motorola One Pro

Cateva detalii despre Motorola One Pro

Motorola One Pro

Se pare că a fost identificat și numele terminalului Motorola cu patru camere foto pe partea din spate. Primul quad camera produs de Motorola va face parte din familia One și, dacă e să ne luăm după cele mai recente zvonuri, va purta numele de Motorola One Pro. Surprinde puțin această informație, pentru că inițial s-a spus că familia One va avea patru terminale. Ori noul Motorola One Pro ar fi al cincelea, după One, One Vision, One Action și One Power.

Informațiile sunt în stadiul incipient, sunt câteva detalii legate de dimensiunile terminalului și de ecranul său de 6,2 inchi. În rest, din fotografiile de presă care au apărut în presa de specialitate, observăm sistemul de patru camere foto, integrat într-un modul pătrățos, deși Motorola a mers mult timp pe un element circular în spatele telefonului.

Motorola One Pro

Și mai curioasă pare integrarea cititorului de amprentă în același modul cu cele patru camere foto, dar păstrarea fash-ului în afara acestuia, în lateral. Mă rog, sunt elemente de design.

Motorola One Pro va face parte și el, așa cum o indică deja numele, din programul Android One al celor de la Google.

Până la apariția mai multor detalii despre acest smartphone, aș recomanda o doză de precauție în ceea ce privește entuziasmul legat de One Pro în rândul fanilor Motorola. Sursa acestor informații nu prea are istoric, așa că sunt destul de sceptic.

via CashKaro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep