HomeMobileAndroidConform DxOMark Google Pixel 3a face poze la fel de bune ca...

Conform DxOMark Google Pixel 3a face poze la fel de bune ca Pixel 3 si iPhone XR

Rezultatele testului de cameră foto realizat de DxOMark unde Pixel 3a a primit 100 de puncte.
Rezultatele testului de cameră foto realizat de DxOMark unde Pixel 3a a primit 100 de puncte.

Cât de bune sunt pozele făcute de Google Pixel 3a? DxOMark îi dă 100 de puncte, punându-l alături de Pixel 3 și iPhone XR. Strict pe partea de fotografiere, Pixel 3a primește 103 puncte, exact cât au primit și Pixel 3 și iPhone XR, între noi fie vorba, toate trei fiind capabile să facă poze reușite.

Modul de redare al culorilor este foarte bun, indiferent dacă vobim de poze de interior sau exterior. Detaliile sunt punctul forte al lui Pixel 3a, smartphone despre care nu trebuie să uităm că se află într-o complet altă gamă de preț decât celelalte două cu care îl comparăm. Poate că nu este la fel de bun pe partea de portret, bokeh-ul nefiind realizat la cea mai bună calitate de fiecare dată.

Alte două elemente importante pro Pixel 3a: viteza pentru autofocus și calitatea culorilor în orice condiții de iluminare. La polul opus se află capabilitățile de filmare, unde rezultatele sunt sub cele ale lui Pixel 3, respectiv iPhone XR, dar să nu uităm că performanța de procesare este și ea mult inferioară, aceasta poate fi explicația pentru care la același hardware cu Pixel 3 pe partea de sistem foto, are rezultate mai slabe la zona video.

Oricum, e bine de știut că așa cum a spus și Google la lansare, Pixel 3a e un smartphone din zona inferioară de preț, cu capabilități foto similare cu ale aparatelor din zona high end.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep