HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Samsung Galaxy Note10 si Galaxy Note10+

FOTO: cum arata Samsung Galaxy Note10 si Galaxy Note10+

Samsung Galaxy Note10+

Au ieșit la iveală câteva fotografii de presă cu viitoarele flagship-uri ale producătorului coreean. Și trebuie să recunosc că Samsung Galaxy Note10 si Galaxy Note10+ chiar arată bine în aceste fotografii. Am convingerea că la fel va fi și în realitate, mie mi-au plăcut la nivel de design terminalele Samsung (de top) din ultimii ani.

Nu aspectul fizic, finisajele sau display-ul care chiar pare că nu are margini sunt însă marile probleme. Ci faptul că unele zvonuri spun că versiunea de top de Samsung Galaxy Note10+ ar putea să se apropie de 2000 de euro. Pare totuși cam prea mult. Pe de altă parte este și greu de poziționat ca preț un telefon echipat cu Snapdragon 855, memorie RAM de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 1 TB. Acestea par a fi trăsăturile versiunii de top (probabil cea 5G). Neavând termen de comparație, mi-este greu să spun dacă 2000 de euro reprezintă o valoare prea mare, sau una cinstită.

Diferenței de display (Galaxy Note10 se pare că va avea ecran de 6,3 inchi, iar Note10+ va avea 6,7 inchi), vedem din fotografiile de mai jos că Note10+ va avea și un al patrulea senzor foto pe spate, unul de tip ToF.

Samsung Galaxy Note10+
Samsung Galaxy Note10+
Samsung Galaxy Note10+

În rest, probabil că zvonurile și detaliile tehnice ajunse în atenția presei de specialitate se vor înmulți pe măsură ce ne vom apropia de momentul anunțului oficial, programat se pare pentru 7 august.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep