HomeFeaturedFocusNintendo Switch Lite a fost prezentat

Nintendo Switch Lite a fost prezentat

Nintendo Switch Lite

Pentru fanii din zona de gaming cu afinități înspre Nintendo, s-ar putea să fie o veste interesantă. A fost prezentat oficial Nintendo Switch Lite și este va fi disponibil la un preț de 199 dolari (valabil în Statele Unite), începând cu luna septembrie a acestui an.

Este o versiune exclusiv portabilă a lui Nintendo Switch, compatibilă cu jocurile care suportau modul portabil. Vine cu un display mai mic (5,5 inchi, rezoluție HD), cu câteva modificări ale butoanelor de control (s-a mers înspre ideea de portabilitate, de dispozitiv pe care să îl poți băga în buzunar) și cu câteva restricții (spre exemplu, nu poate fi conectat la un TV). În schimb prețul este mai accesibil.

Nintendo Switch Lite

Îmi este greu să spun mai multe din moment ce nu am interacționat nici cu Nintendo Switch. Am citit că este mult mai ușoară (doar 277 grame), pentru a duce și mai departe ideea de portabilitate. Nu prea reușesc să concep ideea de a mai avea un dispozitiv portabil (pe lângă telefonul mobil) doar pentru a te putea juca niște titluri (o parte din ele exclusiv pe această platformă). Așa cum spuneam, nu fac parte din publicul Nintendo, dar fanii cred că vor aprecia Nintendo Switch Lite.

via Nintendo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep