HomeFeaturedFocusFOTO: cum o sa arate Huawei Mate 30 Pro

FOTO: cum o sa arate Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 Pro

S-a tot zvonit că producătorul chinez va umbla destul de decis la liniile de design ale noului flagship Huawei Mate 30 Pro. Și, dacă este să ne luăm după prima fotografie leak care pretinde că înfățișează acest model, se pare că a și făcut-o. Mă rog, este o ușoară indecizie legată de care dintre modelele de vârf din viitoarea familie este în poză. Dar cred că Mate 30 Pro și Mate 30 vor avea destul de multe elemente de design în comun. Dacă este să judecăm după numărul de senzori foto din fotografie, cred că este mai degrabă modelul Huawei Mate 30 Pro. Dar este o supoziție personală.

Huawei Mate 30 Pro

Poate părea puțin ciudat să vă spun că îmi și place acest layout circular al camerelor de pe spatele telefonului. Mai ales din moment ce am criticat la modelele Motorola din seriile Moto G6 și Moto G7 această dispunere. Însă chiar mi se pare că Huawei Mate 30 Pro arată bine. Asta dacă fotografiile sunt reale, pentru că am o mică urmă de îndoială. Prea sunt puține informații legate de acest viitor vârf de gamă, iar sursa acestei poze nu este una cu istoric.

Ar fi de dorit un design care să iasă din tiparele ce tind să devină clasice (cu Apple și Google în mergând spre același modul pătrat cu camere foto pe spate). Și Huawei ne-a arătat că este dispusă să inoveze, chiar de mai multe ori, așa că o surpriză plăcută din partea lor nu ar trebui exclusă.

Este o discuție legată și de o posibilă dată de apariție pentru aceste modele. În mod normal, Huawei Mate 30 Pro și fratele său mai mic, ar putea vedea lumina zilei în octombrie, poate începutul lui noiembrie. Însă date fiind problemele cu Google, care nu s-au rezolvat decât la nivel declarativ, sunt voci care spun că inclusiv în decembrie, la începutul lunii, am putea vedea Mate 30 Pro, în primă fază pe piața din China.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep