HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Sony Xperia 20

Cateva detalii tehnice despre Sony Xperia 20

Sony Xperia 20

Xperia 10 a fost alternativa mult mai accesibilă a vârfului de gamă Sony Xperia 1, care propunea aceeași proporție atipică a ecranului, de 21:9, însă cu specificații tehnice mult mai subțirele. Evident, totul pentru un preț mai mic. Nu știu cât de mult succes a avut acest mid-range, însă acum apare la orizont Sony Xperia 20, care promite să aducă îmbunătățiri substanțiale. Nu este încă lansat oficial, dar au apărut câteva detalii tehnice despre el. Mai mult avem și o fotografie generată pe calculator, care ne arată că viitorul mid-range pare să se prezinte destul de bine și din perspectiva designului.

Așa cum spuneam, s-a păstrat aspectul 21:9 al ecranului (rezoluție 2520 x 1080 pixeli). Diagonala se pare că va fi de 6 inchi. La interior, se va trece la mult mai puternicul chipset Qualcomm Snapdragon 710. Capacitatea internă de stocare va fi de 64 GB sau 128 GB, iar la nivel de RAM vom avea variante cu 3 GB, 4 GB, dar și una mai puternică, cu 6 GB.

Se mai zvonește că pe spate vom avea tot un sistem dual camera, dar cu îmbunătățiri față de varianta Xperia 10 (este stipulată o versiune cu 12 megapixeli atât pe senzorul principal, cât și pe cel secundar), iar în față o singură cameră foto.

Cel mai probabil, Sony Xperia 20 va fi lansat oficial în septembrie, la IFA, în bunul obicei al producătorului japonez. Dacă apar noutăți până atunci, o să vă ținem la curent.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep