HomeFeaturedFocusHonor 20 Pro, un telefon cu priză la public

Honor 20 Pro, un telefon cu priză la public

Honor 20 Pro

În ciuda problemelor pe care le are cu Google și care pun ceva piedici în calea vânzărilor, Honor 20 Pro pare să fie un terminal care se bucură destul de mult de aprecierea publicului. Și ar trebui să fie așa, pentru că vine cu un raport preț/specificații extrem de atractiv. Drept dovadă, oficialii companiei spun că în doar două săptămâni de la momentul lansării oficiale, a fost depășită bariera de un milion de unități vândute.

Sper să nu fie o confuzie între unitățile vândute (adică pentru care s-a încasat contravaloarea) și precomenzi, care în China nu implică bani, ci doar un fel de rezervare făcută online pentru a primi telefonul în momentul în care este disponibil. Am ținut să clarific acest lucru, pentru că producătorii din China au un obicei din a se ascunde în spatele unor astfel de artificii.

Revenind la Honor 20 Pro, se pare că acum apare și o versiune nouă de culoare. Poartă numele de Icelandic Illusion și trebuie să spun că arată chiar bine. Este o trecere fină de la alb înspre albastru deschis, cu un roz intermediar. Îmi place chiar mult.

Revenind la vânzările lui Honor 20 Pro, dacă cifrele sunt reale este de așteptat ca acestea să crească spectaculos în momentul în care terminalul va fi disponibil și în Europa și mai ales în Statele Unite, după depășirea problemelor avute cu interdicțiile aplicate de administrația Trump.

Prețul de vânzare pentru noua versiune de Honor 20 Pro este identic cu cele existente pe piață.

via PlayfullDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep