HomeFeaturedFocusBlack Shark 2 Pro de la Xiaomi anuntat oficial

Black Shark 2 Pro de la Xiaomi anuntat oficial

Black Shark 2 Pro

Un nou terminal de gaming a fost prezentat oficial. Black Shark 2 Pro de la Xiaomi este un upgrade față de versiunea precedentă, Black Shark 2, care umblă exact acolo unde era nevoie. Sunt trei puncte majore la care a umblat compania chineză. Chipset-ul, memoria și aspectul fizic.

S-a trecut la cel mai recent (și cel mai performant) chipset de la Qualcomm. Modelul Snapdragon 855+ este inima lui Xiaomi Black Shark 2 Pro. Un telefon ce se bucură acum de memorie internă UFS 3.0, pentru un tranfer mai rapid al informației. La nivel de design, s-a umblat la finisajele de pe spate, pentru un grip mai bun. În plus, și-au făcut loc și două lumini noi pe spate, pentru un efect cât mai spectaculos, care să ducă cu gândul la zona de gaming, acolo unde țintește clar acest terminal.

Black Shark 2 Pro

Ecranul este un AMOLED de 6,39 inchi, cu rezoluție fullHD+ și senzorul pentru citirea amprentei integrat. La interior, pe lângă Snapdragon-ul 855+ amintit, avem o memorie RAM de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB sau de 256 GB (UFS 3.0). O combinație de specificații care a dat un scor de peste 500.000 puncte în AnTuTu Benchmark.

Pe spatele terminalului se găsește un sistem dual camera cu un senzor principal de 48 megapixeli și unul secundar de 12 megapixeli. Camera foto frontală de pe Xiaomi Black Shark 2 Pro este de 20 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă (27W), iar sistemul de operare este un Android 9.0 Pie aproape stock.

Avem de asemenea un sistem de răcire cu lichid (Liquid Cooling 3.0).

Black Shark 2 Pro

Telefonul este deja disponibil pe piața din China. Varianta de top, cu 12 GB de RAM și memorie internă de 256 GB are un preț de aproximativ 500 dolari. Ceea ce sună foarte, foarte bine!

via BlackShark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep