HomeFeaturedFocusHonor 9X si Honor 9X Pro au fost anuntate oficial

Honor 9X si Honor 9X Pro au fost anuntate oficial

Honor 9X Pro

Și-au făcut apariția oficială primele terminale Honor cu sistem pop-up pentru camera foto frontală și, implicit, cu ecran nederanjat de orificii sau notch-uri. Este vorba despre Honor 9X si Honor 9X Pro, două telefoane din segmentul mid-range, cu prețuri destul de atractive și între care diferențele sunt destul de mici, dar importante.

Honor 9X

La nivel fizic, deosebirea vizibilă este dată de prezența unui senzor foto în plus, pe spate, la modelul Honor 9X Pro. Ambele telefoane sunt construite în jurul unui display full de 6,59 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli și al unei platforme Kirin 810 (octa-core până la 2,27 GHz). Camera foto frontală, integrată așa cum spuneam într-un sistem pop-up, are o rezoluție de 16 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh, dar nu se vorbește despre suportul pentru încărcare rapidă. Senzorul pentru citirea amprentei digitale este plasat lateral, integrat în butonul de pornire.

Sistemul de operare este Android 9.0 Pie cu interfața EMUI 9.1 peste el.

Prima deosebire, cea vizibilă, este legată de sistemul de camere de pe spate. Honor 9X are un senzor principal de 48 megapixeli (Quad Bayer) și unul de adâncime de 2 megapixeli. Modelul Honor 9X Pro adaugă un senzor intermediar de tip wide, de 8 megapixeli.

Și la nivel de memorii sunt diferențe destul de însemnate. Honor 9X Pro are o memorie RAM de 8 GB și capacități interne de stocare de 128 sau 256 GB. Fratele mai slab, 9X, pornește de la 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă și propune și versiuni cu 6 GB de memorie RAM și capacități interne de stocare de 64 sau 128 GB.

Prețurile aferente încep de la aproximativ 180 euro pentru cel mai slab Honor 9X și ajung până la 310 euro pentru varianta de top de Honor 9X Pro. Prețuri valabile pentru China, care vor mai crește puțin în Europa.

via TechAndroids

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep