HomeFeaturedFocusHonor Band 5, bratara de fitness completa, la pret accesibil

Honor Band 5, bratara de fitness completa, la pret accesibil

Honor Band 5

După lansarea oficială de Honor 9X și Honor 9X Pro, în cadrul evenimentului atenția publicului s-a îndreptat pentru câteva momente și asupra unui produs din categoria wearable. Honor Band 5 a fost prezentată oficial și propune câteva funcții interesante la un preț foarte atractiv.

O să încep direct cu acest aspect, care mie mi se pare punctul forte al acestei brățări. Aproximativ 24 de euro pentru Standard Edition și undeva la 29 de euro pentru versiunea cu NFC. Chiar dacă sunt prețuri valabile pentru China, care mai cresc în Europa, mi se pare că cei care vor o monitorizare a activităților sportive au în Honor Band 5 un candidat de neignorat.

Dincolo de cele câteva specificații tehnice (ecran OLED color de 0,95 inchi și rezoluție 120 x 240 pixeli, senzor optic de măsurare a pulsului sau senzorul SpO2, care măsuară nivelul saturației cu oxigen din sânge), mai importante par funcțiile dedicate activităților sportive.

Îmi place spre exemplu că se face monitorizarea înotului, inclusiv recunoașterea stilului practicat, sau că brățara rezistă până la o adâncime de 50 metri.

Deocamdată nu s-a vorbit despre o disponibilitate în afara Chinei, dar de obicei produsele Honor ajung și în Europa, cel puțin prin intermediul magazinelor online din țara natală, care fac livrări și pe Bătrânul Continent.

via SparrowNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep