HomeFeaturedFocusHonor Play 8 prezentat oficial, entry-level cu pret atractiv

Honor Play 8 prezentat oficial, entry-level cu pret atractiv

Honor Play 8

Huawei a prezentat oficial modelul Honor Play 8, un telefon low-budget, care poate prinde la categoria de public care este foarte atentă la prețul cheltuit la achiziție. Nu vă faceți iluzii, un preț de aproximativ 120 dolari (valabil pentru piața din China), se reflectă automat în configurație. Însă producătorul chinez a reușit să ofere destul de multe având în vedere această limitare.

Honor Play 8 este construit în jurul unui chipset MediaTek Helio P22. Acesta este asortat cu o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. La nevoie se poate asocia și un card microSD, există slot pentru așa ceva. Dedicat, care nu interferează cu abilitățile dual-SIM ale telefonului.

Honor Play 8

Ecranul IPS LCD de 5,71 inchi este prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală. Are o rezoluție HD+ și un aspect de 19:9. Nu are margini chiar înguste, dar nici nu pare să arate rău.

Camera foto principală are un senzor de 13 megapixeli, iar cea frontală este de 5 megapixeli. Este folosită și de tehnologia Face Unlock, care compensează lipsa cititorului de amprentă. V-am spus că este un telefon low-budget.

Un acumulator de 3020 mAh, care arată bine în toată configurația asta și ar trebui să asigure o autonomie peste medie și un Android 9.0 Pie cu EMUI 9.0 peste el completează lista de specificații care merită amintite.

Honor Play 8

Așa cum spuneam, Honor Play 8 are un preț de aproximativ 120 dolari și este deja disponibil în ofertele mai multor magazine online din China.

via HuaweiMall

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep