HomeFeaturedFocusRealme 3i nu este chiar campionul asteptat de fani

Realme 3i nu este chiar campionul asteptat de fani

Realme 3i

S-a făcut mult teasing oficial pe marginea viitorului smartphone Reame 3i. Fără detalii tehnice, cu un mister total legat de designul său, oficialii companiei au făcut tam-tam în jurul evenimentului de lansare, care se pare că este programat pentru 15 iulie. Iar curiozitatea fanilor a fost stârnită de repetarea formulării Champion of Smartphones, folosită intens pentru a promova acest dispozitiv.

Numai că o vizită făcută de un Reame3i în aplicația Geekbench, a lăsat la vedere câteva specificații tehnice care au desumflat rapid entuziaștii. Se pare că regele telefoanelor inteligente, campionul, se va baza pe o combinație de chipset MediaTek Helio P60 (procesor octa-core de 2,0 GHz) cu o memorie RAM de 4 GB.

Nu mai contează nici versiunea 9.0 Pie de Android cu care va fi echipat terminalul (informație care reiese tot din Geekbench) și nici promisiunile de design moderd, bazate în mare parte pe prezența unui notch în formă de picătură pe ecran.

Poate doar un preț extrem de atractiv să mai facă din Realme 3i un dispozitiv interesant pentru public. Dar aceasta este o informație pe care o vom aborda în momentul anunțului oficial. Așa cum spuneam, se întâmplă pe 15 iulie.

via Geekbench

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep