HomeFeaturedFocusInfinix Note 6 lansat oficial, mid-range cu stylus si pret atractiv

Infinix Note 6 lansat oficial, mid-range cu stylus si pret atractiv

Infinix Note 6

Nu prea am vorbit despre multe telefoane de la micul producător din Hong-Kong, însă Infinix Note 6 atrage atenția prin prezența unui stylus la un preț destul de bun. Așa că nu puteam să îl ignorăm, cu atât mai mult cu cât prin intermediul magazinelor online din China, ar putea fi accesat și din România dacă vreun utilizator se simte atras în mod irezistibil de terminal. Nu este ceva imposibil, pentru că în poze nu arată rău deloc.

Infinix Note 6 este echipat cu un display AMOLED de 6,01 inchi. În ciuda numelui, care ne-ar fi dus cu gândul la un ecran ceva mai mare. Rezoluția este fullHD+ și trebuie să remarcăm că nu avem notch-uri sau orificii. Toți senzorii sunt poziționați pe marginea superioară, care nu este tocmai îngustă.

Infinix Note 6

La interior avem un chipset MediaTek Helio P35, asezonat cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Există un slot microSD pentru cei cu nevoi speciale în materie de spațiu de stocare, care poate aduce încă cel mult 128 GB.

Pe spatele terminalului, lângă senzorul pentru citirea amprentei digitale, găsim un sistem de trei camere foto. Cea principală, de 16 megapixeli, una ultra-wide 8 megapixeli și una de adâncime de 2 megapixeli.

Un acumulator de 4000 mAh și un Android 9 Pie completează lista de detalii care merită evidențiate. Evident, aici trebuie inclus și stylus-ul, numit X Pen (orice asemânare este pur întâmplătoare), care poate fi folosit în mai multe aplicații.

Infinix Note 6

Infinix Note 6 este deja disponibil pe niște piețe destul de exotice, la un preț de aproximativ 200 dolari.

via Infinix Mobility

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep