HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: Baseus Future Gravity, suport auto universal cu prindere motorizata

RECOMANDARE: Baseus Future Gravity, suport auto universal cu prindere motorizata

Baseus Future Gravity

Da, ați citit corect! Baseus Future Gravity are o prindere inteligentă, care se bazează pe un motoraș care strânge cele două brațe în momentul în care partea inferioară a suportului simte prezența unui telefon. Greutatea dispozitivului este cea care declanșează mecanismul de prindere (de aici și numele), iar deblocarea este la fel de ușoară, pentru că se folosește o zonă laterală cu senzor touch, care trebuie atinsă cu vârful degetului.

Baseus Future Gravity

De fapt, cred că scurtul material video de mai jos ilustrează mult mai bine modul de funcționare al acestui suport auto universal pe care l-am primit spre testare de la partenerii noștri de la MobileDirect.

Priza este solidă, iar marginile de prindere echipate cu un strat suplimentar de silicon, protejează aparatul de zgârieturi.

Baseus Future Gravity

Finisajele sunt atent lucrate, iar materialele folosite sunt de calitate. Avem chiar și sticlă, pentru un aspect cât mai elegant.

Baseus Future Gravity se prinde de grila de aerisire. Suportă aproate toate tipurile de grilă de aerisire, cu mici excepții.

Baseus Future Gravity

Suportul are nevoie de alimentare pentru a funcționa. În pachet este inclus cablul de alimentare, dar nu este inclus adaptorul pentru priza de brichetă.

Aici apare singurul reproș pe care aș putea să i-l fac. Fiind nevoie de conectarea suportului la o sursă de curent, ar fi mers și o încărcare wireless. Așa, este doar un suport inteligent, ușor de folosit cu o singură mână și care asigură o prindere sigură a terminalului.

Oricum, în oferta celor de la MobileDirect puteți găsi o gamă mult mai largă de suporți auto.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep