HomeFeaturedFocusLG G8s ThinQ devine disponibil in Europa

LG G8s ThinQ devine disponibil in Europa

LG G8s ThinQ

La aproape șase luni de la anunțul oficial, modelul LG G8s ThinQ devine disponibil la nivel global. Producătorul coreean a anunțat inclusiv piețe din Europa (pe lângă Africa, America Latină și piețe din Orientul Mijlociu), așa că sunt oarecare șanse să îl vedem și în România. Nu ar strica, cu cât numărul de terminale disponibile este mai mare, cu atât are mai multe de câștigat utilizatorul final.

LG G8s ThinQ a fost conceput ca o variantă ceva mai accesibilă a flagship-ului LG G8 ThinQ. Chiar dacă este mai mare ca dimensiune (6,2 inchi versus 6,1 inchi) este mai slab în anumite puncte cheie, lucru care în teorie ar trebui să îl facă puțin mai ieftin.

Oricum, scheletul de bază a rămas. Avem un chipset Qualcomm Snapdragon 855, o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Se vorbește și de o variantă cu doar 64 GB. Oricum am privi-o, avem de-a face cu un flagship.

Așa că aș fi fost curios șă aflu și niște prețuri oficiale, valabile pentru Europa. Însă cei de la LG nu au fost prea generoși din acest punct de vedere.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep