HomeFeaturedFocusVivo iQOO Neo prezentat oficial, accente pe zona de gaming

Vivo iQOO Neo prezentat oficial, accente pe zona de gaming

Vivo iQOO Neo

A văzut lumina zilei și Vivo iQOO Neo, un terminal care a fost subiectul mai multor leak-uri și care este dedicat utilizatorilor care se joacă foarte mult pe telefonul mobil. Are câteva trăsături tehnice notabile în această direcție, care îl pot transforma într-un Android apreciat de mai multe categorii de public. Evident, cu anumite restricții pe care un telefon de gaming le cam implică. Experiența Razer Phone 2 este încă prea puternică!

Vivio iQOO Neo este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 845, vârful de gamă de anul trecut. Deja am emoții, prin prisma asemănărilor cu Razer Phone 2. Avem două configurații de memorie, una cu 6 GB de RAM și memorie internă de 64 GB și una ceva mai puternică, cu 8 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Ecranul este un OLED de 6,38 inchi și rezoluție fullHD+. Este prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera frontală de 12 megapixeli și integrează și cititorul de amprentă digitală.

Pe spate avem un sistem de trei camere foto, cu senzorul principal de 12 megapixeli, unul wide-angle de 8 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli.

Pentru jucătorii înrăiți avem un sistem dedicat de răcire pe bază de plăci de grafit și aluminiu, plus o cameră cu vapori. Iar pentru performanțe mai bune avem un pachet de funcții Multi Turbo, ce conține printre altele AI Turbo, Center Turbo, Net Turbo, Cooling Turbo. Numele spun totul.

Tot pentru gameri pare să fie croit și acumulatorul de 4500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 22,5W.

Vivo iQOO Neo are un preț de vânzare de aproximativ 230 euro, respectiv 295 euro, în funcție de variantele de memorie.

via Vivo  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep