Windows 10 May 2019 Update (1903).

Utilizatorii de Windows 10 April 2018 Update ce nu au primit încă update-ul de Windows 10 May 2019 sau cel October 2018 vor începe să primească notificări de update. Este modalitatea prin care Microsoft îi avertizează că odată cu luna noiembrie 2019 nu vor mai beneficia de suport și dacă doresc să continue ar fi bine să facă actualizarea la cea mai recentă versiune de Windows 10 (1903).

Pe site-ul Microsoft a apărut o informare în acest sens, în care utilizatorii sunt informați despre schimbări:

Utilizatorii de Windows 10 April 2018 vor primi notificarea de actualizare către Windows 10 May 2019 Update.

Cei în acestă situație vor primi update-ul și au la dispoziție 35 de zile, timp în care vor putea amâna instalarea în vederea rectificării eventualelor probleme de incompatibilitate. Practic nu vor mai avea de ales și vor trebui să facă update-ul după expirarea celor 35 de zile.

Decizia este controversată, dar nu neapărat ilogică: prin forțarea update-ului utilizatorii sunt mutați către o versiune de Windows mai sigură (nu neapărat mai stabilă sau performantă pe respectivele sisteme).

Mereu am fost de părere că este indicat să lucrezi pe cea mai recentă versiune ca să te poți bucura de toate elementele noi și faine aduse de Windows. Asta dacă nu cumva problemele de update sunt de natură să strice sistemul. Acum nu cred că mai e cazul ca update-ul către Windows 10 1903 să genereze încă probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here