HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: suport auto universal HOCO Happy Journey CA28

RECOMANDARE: suport auto universal HOCO Happy Journey CA28

HOCO Happy Journey CA28

Sezonul drumețiilor și al vacanțelor este în toi, așa că revin cu o nouă recomandare de suport auto, un accesoriu care nu ar trebui să lipsească din nicio mașină. De această dată am ales din oferta partenerilor de la MobileDirect un suport care să fie cât mai minimalist, cât mai puțin invaziv în interiorul mașinii. Am căutat de asemenea un suport universal, pentru că testez mai multe telefoane în această perioadă. Și, la final, am vrut un suport cu ventuză, pentru o prindere mai solidă.

Așa am dat peste HOCO Happy Journey CA28, un suport auto universal cu ventuză și cu prindere magnetică.

Nu sunt musai adeptul acestui tip de prindere, dar trebuie să recunosc că este practică și foarte eficientă. Se folosește rapid, cu o singură mână.

În plus, ca un prim și mare avantaj, este foarte ușor de folosit în orice poziție, (atât lanscape, cât și portret) în funcție de preferințele utilizatorului.

HOCO Happy Journey CA28
HOCO Happy Journey CA28

În pachet se găsește o plăcuță metalică ce poate fi folosită în interiorul unei huse, dar și una care se poate lipi direct pe spatele telefonului. Tot în pachet se găsește un suport autoadeziv, care permite mai apoi prinderea ventuzei pe bord. Sunt utilizatori care preferă acest tip de poziționare a suportului, pentru a nu le fi obturat câmpul vizual.

HOCO Happy Journey CA28

Mi-a plăcut HOCO Happy Journey CA28 pentru că este destul de mic. Pare bine făcut, din materiale de calitate și are două articulații ce se pot strânge prin rotirea piulițelor, pentru a poziționa telefonul cât mai bine pentru o vizibilitate perfectă.

HOCO Happy Journey CA28

Ventuza este foarte bună, prinderea pare solidă.

HOCO Happy Journey CA28 costă numai 49 de lei pe MobileDirect.ro, în cadrul unei promoții. E un preț foarte bun.

HOCO Happy Journey CA28

Evident, pe site găsiți și alte opțiuni de suporți auto, precum și accesorii și huse de protecție pentru orice model de smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep