HomeFeaturedFocusVivo Z1 Pro prezentat oficial, mid-range cu pret foarte bun

Vivo Z1 Pro prezentat oficial, mid-range cu pret foarte bun

Vivo Z1 Pro

Când îi lăudam eu mai tare pe cei de la Xiaomi și al lor Mi CC9, pentru raportul preț/specificații foarte atractiv, iată că vine alt producător chinez și ascute acerb competiția. Vivo Z1 Pro a fost prezentat oficial și seamănă destul de mult la anumite trăsături cu concurentul de la Xiaomi. Că este sau nu mai interesant, decide fiecare. Însă cred că merită să aruncăm o scurtă privire asupra sa.

Este constuit în jurul unui display de 6,53 inchi, cu rezoluție fullHD+, prevăzut de această dată cu un orificiu pentru camera foto frontală. Cameră care are tot 32 de megapixeli, așa că Xiaomi a și pierdut deja acest avantaj. Iar designul cu orificiu în loc de notch mi se pare mai fericit. Însă senzorul pentru citirea amprentei digitale trece pe spate.

Vivo Z1 Pro

La interior avem configurații de memorie ușor mai slabe (4 GB + 64 GB, 6 GB + 64 GB și 6 GB + 128 GB), însă un chipset ceva mai bun, Snapdragon 712.

Pe spate, tot un sistem cu trei camere foto, cu senzorul principal de 16 megapixeli, cel ultra-wide de 8 megapixeli și cel de adâncime de 2 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh și vine cu suport pentru Quick Charge (18W) și Reverse Charging. Vivo Z1 Pro are și câteva caracteristici pentru gaming. Un Ultra Game Mode cu funcții de Cooling și Turbo Game. Argumente mai degrabă pentru marketing, care sună bine în teorie.

Însă prețul nu mai este doar un artificiu, este chiar atractiv. Între 215 dolari și 260 dolari costă Vivo Z1 Pro, în funcție de versiunea de memorie. Nu sună rău deloc! Să vedem și care va fi disponibilitatea sa.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep