HomeFeaturedFocusSamsung a lansat SmartThings in Germania, putem cumpara mai usor dispozitivele IoT

Samsung a lansat SmartThings in Germania, putem cumpara mai usor dispozitivele IoT

Samsung a lansat SmartThings în Germania.

Samsung a lansat secțiunea SmartThings în Germania și în principiu deschide o portiță celor din UE care vor să achiziționeze componentele IoT SmartThings la prețuri ceva mai bune decât cele din Marea Britanie. Pe site sunt prezente aproape toate elementele SmarThings, de la HUB la senzori și dispozitivele de control.

Însă nu pot fi comandate online, sau poate e prea repede ca asta să se întâmple. Din ce am citit, e nevoie de deplasarea într-un magazin pentru achiziționarea lor.

După cum știți, Samsung a cumpărat SmartThings în 2014 și de atunci a creat un ecosistem extrem de interesant pe zona IoT, punând foarte bine în valoare interconectarea posibilă între smartphone, senzorii IoT și aparatele casnice compatibile cu platforma.

Cu Samsung SmartThings și printr-un Samsung Hub e posibil să se conecteze o grămadă de senzori smart, becuri, termostate, centrale de apartament etc. pe ZigBee, Z-Wave, Bluetooth, Wireless, toate controlate de pe aplicația de pe smartphone, creînd astfel premisele unei construcții Smart Home.

Prețurile dispozitivelor Samsung SmartThings în Germania sunt între 30 EUR și 140 EUR, cu SmartThings Hub V3 costând doar 90 EUR, în timp ce versiunea Wi-F este 140 EUR. Clasicii senzori pentru detecția apei, fumului, misșcării costă doar 30 EUR, o priză este la 45 EUR.

Disponibilitatea efectivă a produselor va porni din luna septembrie, așa că dacă vreți să vă faceți casa inteligentă cu SmartThings, stați cu ochii pe pagina Samsung Germania.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep