HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A90 5G va avea chipset Snapdragon 855

Samsung Galaxy A90 5G va avea chipset Snapdragon 855

Samsung Galaxy A90 5G

Cel puțin așa lasă să se înțeleagă un listing Geekbench, semn că telefonul nu este foarte departe de momentul anunțului oficial. Samsung Galaxy A90 5G, dar și versiunea 4G, vor fi echipate cu chipsetul Qualcomm Snapdragon 855, ceea ce ne duce cu gândul către un terminal destul de potent din punctul de vedere al puterii de calcul.

Și senzația nu este una total deplasată. Un telefon Samsung cu Snapdragon 855, dar și cu o memorie RAM de 6 GB (informație care reiese din aceeași sursă), este aproape de un vârf de gamă. Tot din Geekbench se observă și versiunea de Android, care este 9.0 Pie.

Despre Samsung Galaxy A90 5G se mai știe că va fi construit în jurul unui display de 6,7 inchi cu rezoluție fullHD+. Este un ecran Super AMOLED Infinity-U, adică cu un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală.

Există și ceva speculații despre sistemul de trei camere de pe spatele terminalului, format dintr-un senzor de 48 megapixeli, unul de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli.

Așa cum spuneam, Samsung Galaxy A90 5G nu pare departe de anunțul oficial, moment în care se va risipi și misterul de pe marginea acestui subiect.

via Geekbench

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep