HomeFeaturedFocusPosibile specificații tehnice pentru Huawei Mate 30 Lite

Posibile specificații tehnice pentru Huawei Mate 30 Lite

Huawei Mate 30 Lite

Un listing apărut la TENAA, în scopul certificării pentru vânzare pe piața locală, pare să fi lăsat la vedere câteva specificații tehnice pentru un nou terminal Huawei. Vocile cu ceva mai multă greutate în industrie spun că ar fi vorba despre Huawei Mate 30 Lite, așa că nu ar trebui să mire interesul stârnit. Iar specificațiile care au ieșit la iveală par să conducă spre acest terminal.

Viitorul Huawei Mate 30 Lite va fi construit în jurul unui display IPS de 6,26 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli și se va baza pe un chipset Kirin cu procesor octa-core de 2,2 GHz. La nivel de memorii se pare că vor exista două versiuni: una cu 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB și una ceva mai puternică, cu 8 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB.

Pe spatele terminalului se va găsi un sistem de patru camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli, unul de 8 megapixeli și doi senzori de câte 2 megapixeli fiecare. Camera frontală este de 32 megapixeli.

Un acumulator de 3900 mAh și un Android 9.0 Pie cu EMUI 9 peste el, completează lista cu detalii tehnice care au ieșit la iveală.

Trebuie să recunosc că arată bine pe hârtie această configurație. Tradiția spune că telefoanele Lite din seriile P și Mate se bucură de destul de mult succes în ofertele operatorilor. Așa că și Huawei Mate 30 Lite ar trebui să urmeze acest drum. Vom mai discuta pe marginea acestui terminal în momentul apariției oficiale.

via TechAndroids

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep