HomeFeaturedFocusSamsung pregateste Galaxy A30s, modificari minore fata de versiunea standard

Samsung pregateste Galaxy A30s, modificari minore fata de versiunea standard

Galaxy A30s

În momentul în care producătorul coreean a renunțat la câteva denumiri din segmentele mid-range și entry-level (vezi exemplu seriei Galaxy J), mulți ș-au așteptat să vedem mai puține terminale lansate pe piață. Însă este tot mai clar că nu va fi așa, iar s-ul din finalul denumirilor începe să fie obligatoriu pentru ficare telefon lansat în această primăvară. Așa că, în conformitate cu cele mai recente zvonuri, o să avem cât de curând un Samsung Galaxy A30s.

Pare să aducă câteva mici modificări față de versiunea Galaxy A30 lansată oficial în primăvară. Poate cea mai importantă astfel de îmbunătățire va fi legată de sistemul de camere foto de pe spate. La Samsung Galaxy A30s se pare că vom avea trei camere foto, cu una în plus. Nu se detaliază tipul celui de-al treilea senzor, dar el va fi acolo.

În partea din față, o modificare majoră va fi la nivel de display. Ecranul de pe Samsung Galaxy A30s va avea un notch în formă de V, spre deosebire de cel în formă de U al fratelui său. Cel mai probabil tot un Super AMOLED de 6,4 inchi cu rezoluție fullHD+.

Zvonurile mai vorbesc despre o versiune mai accesibilă, cu memorie RAM de 3 GB și stocare de 32 GB (pe lângă cea standard cu 4 GB de RAM și 64 GB capacitate de stocare internă)și despre un Android 9.0 Pie cu interfața One UI peste el. Dar și despre o lansare oficială care va avea loc pe 11 august. Nu mai este mult de așteptat și se va risipi tot misterul.

via 91mobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep