HomeFeaturedFocusVIDEO: acesta este Google Pixel 4 XL

VIDEO: acesta este Google Pixel 4 XL

Google Pixel 4 XL

Un material video care provine dintr-o sursă cu un istoric foarte bun, @OnLeaks, nu prea mai lasă loc de secrete atunci când vine vorba despre aspectul fizic al viitorului Google Pixel 4 XL. Mai mult, apar în discuție și câteva detalii tehnice ale viitorului flagship de la Google, așa că începem să avem o imagine cât de cât completă. Așa cum era de așteptat, nu sunt mari surprize, Google nu este compania care să inoveze la nivel de design, iar configurația pare a fi cât mai cuminte și cât mai convențională.

Google Pixel 4 XL va fi construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 855, cu o memorie RAM de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Ecranul pare a fi conservator, fără orificii sau notch-uri, cu marginea superioară ceva mai groasă, pentru a integra toți senzorii, însă cu marginile laterale și cea inferioară destul de subțiri. Pare să integreze cititorul de amprentă, dacă este să ne luăm după lipsa acestuia de pe spatele telefonului.

Tot pe spate vedem și un sistem dual camera (plus un al treilea senzor ceva mai ciudat), integrate într-un modul pătrat. Lăsăm materialul video să vorbească despre detaliile fizice ale lui Google Pixel 4 XL, face mai mult decât orice cuvinte.

Evident, telefonul va veni echipat cu cea mai recentă versiune de Android, 10 Q. Data de lansare este estimată undeva la începutul lui octombrie, în cadrul evenimentului anual Google.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep