HomeFeaturedFocusVivo Y90 listat oficial, entry-level de 90 de euro

Vivo Y90 listat oficial, entry-level de 90 de euro

Vivo Y90

E drept, este prețul lui Vivo Y90 valabil pentru piața natală, care, în eventualitatea în care telefonul va fi disponibil și pe piețele europene, va mai crește. Cei care se vor îndrăgosti nebunește de acest low budget, vor avea la dispoziție magazinele online din China care fac livrări și în România. Deocamdată nu este listat peste tot, dar merită câteva clipe din atenția noastră.

Vivo Y90

Telefonul este construit în jurul unui display de 6,22 inchi și rezoluție HD+ (1520 x 720 pixeli), prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală (rezoluție 5 megapixeli). La interior avem o combinație de chipset MediaTek Helio A22 cu o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 16 GB sau de 32 GB. Oricum, există și slot microSD.

Camera foto principală este de 8 megapixeli și nu există cititor de amprentă. Funcționează însă Face Unlock, care preia sarcinile acestuia.

Un mare argument este acumulatorul de 4030 mAh, care ar trebui să asigure o autonomie îndestulătoare având în vedere specificațiile modeste. Un învechit Android 8.1 Oreo completează configurația.

Așa cum spuneam, Vivo Y90 costă aproximativ 90 de euro, în versiunea cu 16 GB de memorie internă. Varianta cu 32 are un preț de aproximativ 105 euro.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep