HomeFeaturedFocusBlack Shark 2 Pro trece prin AnTuTu si isi arata ambitiile

Black Shark 2 Pro trece prin AnTuTu si isi arata ambitiile

Xiaomi Black Shark 2 Pro

Dacă tot avem lansare oficială de Asus ROG Phone 2, de ce să nu avem și una de Black Shark 2 Pro? Se pare că zona de telefoane pentru gaming are fanii ei, altfel nu îmi explic faptul că tot mai multe telefoane targetate înspre acest tip de utilizator apar pe piață. Următorul pare să fie tocmai Black Shark 2 Pro de la Xiaomi, care se zvonește că va fi prezentat oficial pe 30 iulie.

Până atunci însă telefonul și-a arătat ambițiile într-o scurtă vizită prin AnTuTu Benchmark. Acolo unde a lăsat și câteva specificații tehnice, dar mai ales un scor record de 405.598 puncte. Impresionant.

Black Shark 2 Pro

Legat de specificațiile sale tehnice, se pare că telefonul va fi construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 855+ (o versiune cu overclocking a lui Snapdragon 855), cu o memorie RAM de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB.

Sistemul de operare va fi un Android 9.0 Pie, iar ecranul va avea o rezoluție de 2340 x 1080 pixeli (fullHD+).

Lista nu este completă, sunt destule goluri, dar vedem deja suficientă putere de calcul la dispoziția jucătorilor înrăiți.

În plus, pe lângă detaliile tehnice despre Black Shark 2 Pro, avem și o fotografie real life cu terminalul. Pare destul de asemănător cu generația anterioară și expune o construcție care chiar îmi place.

Aștept cu interes anunțul oficial, care va risipi toate necunoscutele care au mai rămas în ecuație.

via AnTuTu

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep