HomeFeaturedFocusXiaomi Mi CC9 si Mi CC9e prezentate oficial

Xiaomi Mi CC9 si Mi CC9e prezentate oficial

Mi CC9

Producătorul chinez vine cu o nouă familie de terminale și Xiaomi Mi CC9 și Mi CC9e sunt primele telefoane care își fac debutul oficial în această serie. Sunt dispozitive din partea de sus a segmentului mid-range, care vor să aducă performanțe cât mai apropiate de vârfurile de gamă, la prețuri mult mai accesibile. Cel puțin pe hârtie, pare că acest scop poate fi atins fără prea mari eforturi.

Xiaomi Mi CC9 este construit în jurul unui display AMOLED de 6,39 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli), prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală. În plus, ecranul integrează cititorul de amprentă digitală, o trăsătură prezentă mai degrabă la high-end-uri. La interior ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 710. La nivel de memorii avem două versiuni, una cu 6 GB de RAM și stocare internă de 64 GB și una cu 8 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Mi CC9

Pe spate avem un sistem cu trei camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli, cel de-al doilea, un ultra-wide de 8 megapixeli, iar cel de adâncime are o rezoluție de 2 megapixeli. Camera foto frontală este de 32 megapixeli și Xiaomi pretinde că este cea mai bună pe segmentul său de preț.

Un acumulator de 4030 mAh cu suport pentru încărcare rapidă (18W) și un Android 9.0 Pie cu MIUI 10 peste el completează lista cu specificații tehnice care merită evidențiate.

Pe 5 iulie încep vânzările, iar prețurile arată chiar bine. Aproximativ 260 de dolari pentru varianta 6 GB + 64 GB, respectiv 290 dolari pentru 8 GB + 128 GB.

Modelul Mi CC9e spun cei de la Xiaomi că e-ul vine de la Essential Edition, și că asta se traduce prin faptul că se păstrează toate funcțiile esențiale într-un terminal mai compact. Și nu este chiar departe de adevăr.

Mi CC9

Ecranul scade la 6 inchi, rezoluția devine 1520 x 720 pixeli. De asemenea, coboară și chipsetul la un Qualcomm Snapdragon 665, iar la nivel de memorii avem trei variante: 4 GB de RAM cu 64 GB memorie internă, 6 GB de memorie RAM cu 64 GB stocare internă și 6 GB de memorie RAM cu 128 GB capacitate internă de stocare.

În rest, se păstrează toate specificațiile fratelui mai mare, inclusiv capacitatea acumulatorului și senzorul de amprentă integrat în ecran.

Prețurile pentru Xiaomi Mi CC9e pornesc de la aproximativ 190 dolari și ajung până la 230 dolari, în funcție de versiunea de memorie

Există și un al treilea telefon în această familie, Xiaomi Mi CC9 Meitu Edition. Este practic un Mi CC9 cu câteva funcții software pe zona de fotografie, dezvoltate de Meitu (o companie achiziționată de Xiaomi recent). Tocmai de aceea este destinat vlogger-ilor și celor care generează conținut media la persoana întâi.

Mi CC9

Are o capacitate internă de stocare de 256 GB, memorie RAM de 8 GB, o culoare specială și, evident, un preț pe măsură. Aproximativ 380 dolari va costa acest model.

Sunt curios dacă aceste terminale vor deveni disponibile și la nivel global. Deocamdată Xiaomi a fost destul de zgârcit cu detaliile comerciale.

via AndroidCentral

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep