HomeMobileAndroidCum puteti urmari live lansarea Galaxy Note 10 Unpacked de pe 7...

Cum puteti urmari live lansarea Galaxy Note 10 Unpacked de pe 7 august

Evenimentul Galaxy Note 10 Unpacked va fi transmis live de către Samsung pe YouTube.

Pe 7 august suntem pregătiți să urmărim evenimentul de lansare Galaxy Note 10 reunit sub clasica denumire Unpacked. Acesta va fi transmis în direct de către Samsung pe canalul său de YouTube și va putea să fie urmărit gratuit.

Așa că dacă vreți să vedeți ce și cum, pe 7 august de la ra 23:00 a României intrați fie pe pe canalul de YouTube al Samsung (aici) fie pe pagina companiei (aici) ca să vedeți stream-ul.

Anul trecut Samsung a prezentat Galaxy Note 9 alături de Galaxy Watch și un încărcător wireless pentru cele două, plus speaker-ul Galaxy Home.

Via Evan Blass avem deja mai multe detalii despre eveniment, în primul rând o poză de promovare:

Și specificațiile tehnice pentru Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+ și varianta 5G:

De notat că acum știm sigur dimensiunile ecranelor: 6.3 inci pentru Galaxy Note 10 și 6.8 pentru varianta Note 10+ respectiv modelul 5G. Rezoluția este aceiași: 1440 x 3040 cu 502 ppi atât pentru Note 10 cât și pentru Note 10+.

Foarte interesantă mi se pare dotarea cu memorie, nu mă așteptam ca modelul Note 10+ să vină cu 12GB RAM, dublu față de ce are Note 10.

Deși am putea crede că știm totul despre lansarea Galaxy Note 10, sunt sigur că încă mai sunt chestii păstrate secret – mă gândesc la zvonul legat de camera din S-Pen sau nota DxOMark asociată sistemului de camere foto.

Va fi interesant de văzut toate astea la evenimentul Unpacked.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep