HomeFeaturedFocusLG K20 Go Edition ajunge in Europa

LG K20 Go Edition ajunge in Europa

LG K20 Go Edition

Producătorul coreean mai aduce un entry-level pe piețele europene. LG K20 Go Edition nu este tocmai un telefon nou, ci mai degrabă o reeditare a unui terminal din 2017. E drept, nu a fost disponibil pe continentul nostru și vine și cu câteva mici schimbări, așa că merită să îi acordăm puțină atenție. Nu prea multă!

LG K20 Go Edition

LG K20 Go Edition vine, așa cum îi spune și numele, este echipat cu Android Pie Go Edition. Acea versiune de Android care are nevoie de mult mai puține resurse hardware și care, consider eu, pică mănușă pe telefoanele entry, pentru a le justifica specificațiile modeste. Nu intru mai tare în discuție, este doar o opinie personală, dar un telefon cu un singur GB de memorie RAM în 2019 avea nevoie de o astfel de scuză.

LG K20 Go Edition este o versiune chiar mai entry a acelui terminal lansat în Asia sub numele de LG X2 (2019) și care va fi disponibil în Europa ca LG K30 (2019). Este construit în jurul unui display de 5,45 inchi și 480 x 960 pixeli și este echipat cu o memorie RAM de 1 GB și o capacitate internă de stocare de 16 GB.

Are o cameră foto de 8 megapixeli pe spate și una frontală de 5 megapixeli. Nu are cititor de amprentă, iar acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh. Are un buton dedicat pentru Google Assistant și respectă standardul MIL-STD 810G.

Cred că singurul argument palpabil în favoarea lui LG K20 Go Edition este prețul de aproximativ 100 de euro, valabil în Europa. Chiar și așa, fără o prezență în ofertele operatorilor, care să mai subvenționeze din prețul său (poate chiar în totalitate), nu prea îl văd să aibă multe șase de a face volume de vânzări pentru compania coreeană.

via LG UK

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep