HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Nokia 7.2

FOTO: cum arata Nokia 7.2

Nokia 7.2

Prin intermediul unui producător de huse de protecție și carcase de smartphone, avem o imagine destul de clară despre cum va arăta din punct de vedere fizic viitorul Nokia 7.2, un telefon care este așteptat să fie anunțat oficial odată cu Nokia 6.2. Pare să aducă ceva schimbări la nivel de design pentru compania finlandeză HMD Global.

Vedem un smartphone foarte slim, chestie care pare să arate foarte bine în combinație cu marginile înguste ale ecranului. Sper ca aceste detalii să se regăsească și în realitate, pentru că fotografiile propuse de producătorul de huse sunt generate pe calculator. Ecranul are un notch în formă de picătură în partea de sus, care găzduitește camera foto frontală.

Nokia 7.2

Pe spate se distinge un modul circular, care cuprinde cele trei camere foto și flash-ul, sub care, într-un cerc mai mic, avem cititorul de amprentă. O dispunere pe care, fără să exagerez, a patentat-o Motorola cu seria Moto G încă de acum vreo doi ani.

La nivel de detalii tehnice, se zvonește că Nokia 7.2 se va baza pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 710 cu o memorie RAM de 6 GB. Sistemul de operare va fi un Android 9.0 Pie, senzorul principal de pe spate va avea o rezoluție de 48 megapixeli, iar ecranul va avea o diagonală de 6,2 inchi (rezoluție fullHD+). Acumulatorul va avea capacitatea de 3500 mAh.

Vedem un mid-range interesant, cu trăsături tehnice destul de OK. Tot la nivel de zvonuri circulă informația că Nokia 7.2 (împreună cu Nokia 6.2) vor fi lansate oficial la începutul lunii septembrie, în cadrul IFA din Berlin.

via NokiaPowerUser

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep